top of page
La cova del cor_coberta_pages-to-jpg-0001.jpg

La cova del cor
Voliana Edicions, 2022.
Si el vols comprar online, pots fer-ho aquí.

Aquests poemes són un descens a la cova del cor, el lloc on les paraules s’il·luminen, dansen, vibren, es recargolen i conformen els tres fils que ho entreteixeixen tot: sat, cit i ananda.  Aquests fils són en veritat tres preguntes. Què és la realitat? Qui soc jo? Què és l’amor?

 

Escriure poesia és davallar dins la cova del cor. Només en la seva pregonesa podem sentir el Poema.

 

Just aquí,

on s’exhaureix el vers,

on el nim vessa silenci,

l’eruga blava batalla

la pugna de l’ara.

Autor

Eduard Muntaner Perich (Girona, 1979) és enginyer, cooperant i educador. Treballa a la Universitat de Girona, a cavall entre la Facultat d’Educació i l’Escola Politècnica, desenvolupant projectes dins del grup de recerca UdiGitalEdu i la Càtedra TEKHNÉ.

 

Ha fet diverses estades de cooperació al sud de l’Índia, on ha desenvolupat un interès per les tradicions de saviesa orientals, en les quals després s’ha pogut capbussar gràcies al Seminari Raimon Panikkar de Pensament Intercultural de la UdG, del qual n’és membre des del 2009. Aquesta inclinació cap a la filosofia, la seva passió per la literatura, i les experiències viscudes a l’Índia, han estat els gèrmens de La cova del cor.

 

Com a escriptor, manté el blog personal Com gotes a l’oceà des del 2007, i ha guanyat alguns premis literaris, com la primera edició del certamen d’àmbit estatal InspiraCiència, amb el relat El test de Turing (2010).

bottom of page