30 de des. 2014

Violacions dels drets humans

http://www.editorialuoc.cat/violacionsdelsdretshumansepub-p-1493.html

Fa uns mesos em van contactar des de la UOC per veure si volia participar com autor en un llibre col·lectiu sobre violacions dels drets humans. En concret m'encomanaven a parlar de l'esclavatge modern, tema del que ja havia escrit algun article en aquest blog i en d'altres.

El resultat de tot plegat ha estat un llibre digital que porta el títol de Violacions dels drets humans (Editorial UOC 2014) i que va ser presentat el passat dia 15 de desembre al Palau Macaya de Barcelona (malauradament jo encara era a l'Índia i no vaig poder assistir-hi). El meu capítol porta per títol Esclavatge modern: present però invisible.

La llista completa d'autors és la següent: Siscu Baiges Planas, Maria Guadalupe Barajas López, Blanca Camps-Febrer, Andrea Compagno, Alba Cuevas Barba, Debora D’Alleva, José Vicente Mestre Chust, Eduard Muntaner Perich, Silvia Plana Subirana, Alicia Sadetzki Santos, Ramon Tena Pera, Eduard Vinyamata.

L'edició ha anat a càrrec d'Eduard Vinyamata, i la coordinació del volum, a càrrec de Maria Guadalupe Barajas López.

Aquest és l'enllaç a la pàgina de l'Editorial UOC on si voleu podeu adquirir el llibre en format ePUB. El podeu llegir amb qualsevol lector de llibres digitals, o si voleu fer-ho a l'ordinador necessitareu l'Adobe Digital Editions, que es pot descarregar gratuïtament aquí.