9 de nov. 2014

#9N mossegat


Avui m'ha passat una cosa d'aquestes que sempre temem els que passem temporades a l'Índia. M'ha mossegat un gos del carrer. Per sort tenia una clínica ben a prop i ja m'han administrat la primera dosi de la vacuna per la ràbia (me'n queden quatre més, en diferents dies). 

La culpa no és del gos (ni meva, jo només passejava). En la situació en la que viuen, la veritat és que ells són les víctimes. Hernán Zin a un Voluntario en Calcuta (Temas de hoy 2002) en fa molt bones descripcions. Ell els anomena gossos de Giacometti, perquè sovint són molt prims, com les figures d'aquest escultor.

En fi, que el meu 9N, a part de no poder votar des de Bangalore, ha estat una mica accidentat. Però tot haurà quedat en un ensurt. Desitjo que a Catalunya la jornada sigui tot un èxit, que pel que de moment estic seguint per Internet, sembla que sí! La veritat és que m'he emocionat veient per WhatsApp, Twitter i Facebook fotografies de desenes de familiars i amics votant.

Foto: Neenad Arul (Flickr)

2 comentaris:

kukafera ha dit...

Apa, sí que has tingut un dia accidentat...

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Doncs sí, jeje! Records des de Bangalore :)