19 de set. 2013

Escoles d'arreu del món


Durant els últims tres anys he visitat força escoles i instituts degut a la meva feina a UdiGital.edu. Quan viatjo a altres països també m'agrada visitar-ne. Ho he fet a l'Índia com ja sabeu si seguiu el blog, degut als projectes que hi he desenvolupat, però també n'he visitat en altres llocs, com per exemple a Laos o Sri Lanka. Si fa uns dies, parlant de Bangalore, deia que visitar mercats és una bona manera de conèixer les ciutats, visitar escoles també és una bona manera d'entendre les societats que visites. La fotografia que encapçala aquest apunt és d'una escola que vaig visitar a Andhra Pradesh (Índia) el passat juliol.

Tota aquesta introducció és perquè avui he trobat aquesta fantàstica selecció de fotografies d'arreu del món documentant nens i nenes anant a les seves escoles (fotografies infinitament millors que les meves, com veureu). Us en deixo un parell tot seguit, però us recomano molt fer un cop d'ull amb tranquil·litat a la selecció sencera a The Big Picture (37 fotos).


2 comentaris:

Escola Carme Auguet ha dit...

Crec Eduard que et pots sentir com ambaixador d'escoles, com a lligam de cultures, com a potenciador de la creativitat, com a engrescador de petits i grans, com a portador de la tecnologia on n'hi ha o no, com...
i segur que tothom, sempre et rep amb un gran somriure, amb la felicitat per davant, esperant poder descobrir aprendre alguna cosa més al teu costat, troben la felicitat!
no vull pensar què passa quan te'n vas, quan marxes !!!
GRÀCIES per la teva dedicació, ganes i esforç, ...fins aviat, nosaltres també t'esperem!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Moooltes gràcies!! :) Sí, ens veurem ben aviat!