5 d’ag. 2013

Dient adéu a Shanti Bhavan


La primera despedida de Shanti Bhavan, fa 8 anys, va ser realment molt dura. Després de tres mesos donant classes i convivint 24 hores al dia amb aquells nens i nenes, la tornada no va ser gens senzilla. Amb els primers nens als que vaig donar classe llavors, els de 4rt i 5è (que són la promoció que s'acaba de graduar i la classe que ara fa 12è), m'hi uneix una amistat molt especial, i segurament és gràcies a ells que ara em dedico al que em dedido, perquè va ser en aquelles primeres classes que em vaig començar a preguntar com aprenem les persones.

Aquest cop deixar l'escola ha estat una mica més senzill, tot i que mai és fàcil del tot. M'he acostumat a dir-los adéu, perquè sé que algun dia tornaré. A més, Internet facilita molt les relacions a distància. Crec que només al Facebook tinc més de 100 contactes relacionats amb Shanti Bhavan, entre nens, professors i voluntaris.

Quan els voluntaris marxem sempre ens regalen una postal, amb algun dibuix fet pels nens i unes paraules de part d'ells i de tot l'staff. Aquest cop la postal és simplement genial! La fet la Preetha (ja us vaig dir que li encanta dibuixar), i a la portada hi ha en Wall-e amb un cub de Rubik! Més apropiada impossible! :)

A part d'això els nens de 3r i 5è també em van donar molts dibuixets i dedicatòries, i mireu quin cotxe més espectacular em van fer els de 5è amb una mica de cartró, uns bolígrafs i molta imaginació. El que condueix, tot i que a la foto no es veu bé, és un robot!