4 d’ag. 2013

Club de Robòtica i Scratch


Durant aquesta estada a Shanti Bhavan he continuat el projecte ja iniciat el 2009. El primer cop va ser amb una ajuda de la UdG, ara amb una ajuda de la Fundació Telefònica.

Bàsicament he dividit les meves tasques en tres línies: engegar un club de robòtica i Scratch a les tardes (en horari extra-escolar), iniciar a l'Scratch algunes classes (3r i 5è), i formar l'encarregat de dirigir el club quan jo no hi sigui (en aquest cas, el més predisposat ha estat el professor de física). A part dels antics kits de robots LEGO Mindstorms que vaig deixar el 2009, aquest cop part del projecte també consistia en equipament, i l'escola ara té 5 nous kits de robots LEGO WeDo. També he deixat instal·lat l'Scratch a les dues aules d'ordinadors.


L'estada s'ha fet curta, i ha estat molt intensa. La valoració que en faig és molt positiva, tot i que com és lògic, amb més temps s'haurien pogut fer més coses.


En propers posts, encara centrats en aquesta estada a l'Índia, parlaré d'una excursió que vam fer un dissabte amb uns alumnes, d'un nou projecte (Inventors4Change), dels voluntaris que he conegut, de la ciutat de Bangalore, d'art, i també de com va ser la despedida de l'escola. Així que encara em queda molt per compartir!

1 comentari:

najoana ha dit...

Molt bona feina.Estem orgullosos de tu.un petó.