12 de jul. 2013

Robots + Rubik + Children = Fun

 

Com ja és habitual quan viatjo, aquest any també m'he endut el meu Rubik cap a l'Índia. Aquest cop, però, acompanyat d'un robot LEGO que resol el cub en poc més de dos minuts. El model de rubik solver que faig servir és el MindCuber, amb unes petites modificacions al braç.

Els nens i nenes de Parikrma han flipat, com podeu veure a les fotos. És un robot molt bo per fer demostracions, i a UdiGital.edu el fem servir molt sovint.


Avui ha estat el meu últim dia en aquesta escola. L'experiència ha estat molt interessant, i el més important és que ells estan encantats i ja han decidit continuar endavant amb classes d'Scratch pel seu compte, ampliant-ho a les quatre escoles que tenen. Per mi això és el millor que podia passar.

En aquesta última sessió he presentat l'Scratch 2.0, alguns nens s'han registrat a la web, i hem estant fent petites històries animades amb diferents personatges.

El que més ha sorprés/agradat als professors de l'escola és la motivació que aquests tallers han despertat en els nens. No estan acostumats a veure aquest engagement dins les classes.

 

1 comentari:

Frank ha dit...

Els nens de Projecte vam flipar en veure que l'Edu resolia el cub més ràpid que el seu propi robot!!
Genial el post!
Frank