15 de jul. 2013

De nou a Shanti Bhavan


Arribar a una escola que coneixes tan bé, i on et sents gairebé com a casa, provoca sempre una sensació molt agradable. Només baixar del cotxe sent veus de nens que et criden pel teu nom, i tothom et rep amb grans somriures i abraçades.

Shanti Bhavan segueix més o menys com sempre. Però hi ha moltes cares noves entre el professors, i molt voluntaris (des del meu punt de vista massa). És curiós perquè fa anys que sóc amic d'en Yazmani Arboleda a través del Facebook degut als projectes que ha fet a l'escola (i a molts altres llocs), i ara finalment ens hem conegut personalment, perquè hem coincidit com a voluntaris. 

El primer dia ja he començat amb els tallers de robots. Treballo amb un grup d'edats barrejades, tot i que dominen els cursos superiors, i l'activitat la fem after-school, a la tarda. Al matí segurament també donaré classes d'Scratch als més petits.

En resum, molt content de tornar a ser a Shanti Bhavan, i disposat a fer moltes coses amb els nanos, que ja us aniré explicant.1 comentari:

najoana ha dit...


Bona estada a Shanti Bhavan.Ja ens aniràs explicant el que feu.

Tenia clarissim que amb el que t'estimen aquests nens et reberien amb abraçades!

records de tots.petons.