1 de jul. 2013

Arribar a Bangalore


Fa uns anys, en un poema vaig descriure Bangalore com una urbs desfermada, però quan aquest matí he arribat a la ciutat he tingut bàsicament una sensació de famíliaritat. Enrere queden els impactes d'aquelles primeres vegades. Les properes nits estaré instal·lat al barri de Shivajinagar, fent encàrrecs i visites per tota la ciutat (les fotos són del primer passeig que he fet).

Avui, després de descansar una estona, he començat per solucionar el problema d'Internet. M'he comprat una targeta SIM índia, molt barata, de manera que ara tinc dades i veu al telèfon (tarifa pre-pagament), i si comparteixo la connexió del mòbil llavors també tinc Internet al portàtil. Això facilita molt la feina. No puc evitar pensar com eren de diferents les coses el 2005, quan tenia que enfilar-me a dalt de la torre del dipòsit d'aigua de l'escola per aconseguir trobar una ratlleta de cobertura i poder enviar un SMS.

També m'he posat ja en contacte amb la Shanti, una de les ànimes de Shanti Bhavan, i que treballa des de Bangalore donant suport a tots els alumnes que ja s'han graduat i estan a la universitat. Demà o demà passat em reuniré amb ella per planificar una mica més l'estada a l'escola.


2 comentaris:

Nuria Jolis olive ha dit...

...m´agrada poder-te seguir en la teva estada a Bangalore...les fotos son entrenyables i les teves paraules també...es nota que sent i estimes aquest lloc...i per el que dius les condicions tecnologiques i humanes han evolucionat...ets un Artista Eduard...de BCN petonets

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Gràcies pel comentari Núria, i per tota la difusió que fas sempre de les entrades del blog! :)