28 de jul. 2013

Amics de Shanti Bhavan. T'hi apuntes? (Teaming)


El Teaming és una iniciativa solidària que ajuda als demés mitjançant microdonacions d'1 euro. Tots els que fem Teaming donem 1 euro al mes i el destinem a aquella causa social que escollim. És una idea simple però extremadament potent, sobretot quan aconsegueixes un grup prou gran.

Jo us proposo afegir-vos al grup Amics de Shanti Bhavan, que vaig crear ja fa temps, i on de moment som 8 teamers. Tots els euros que recollim aniran destinats a Shanti Bhavan, l'escola de la que tants cops us he parlat en aquest blog. El procés d'alta és molt senzill, i es demana un número de compte o targeta (dèbit o crèdit), des d'on es descomptarà la quantitat exacta d'1 euro cada mes (sense cap mena de comissió). El sistema és molt segur i fàcil de fer servir. T'hi apuntes?


Us animo a fer màxima difusió d'aquest post (Blogs, Facebook, Twitter, etc.). Quants més siguem millor.

 
Als que arribeu per primer cop al blog i no coneixeu Shanti Bhavan, podeu passar per la web de l'escola per conèixer-la millor, o donar un cop d'ull a les entrades del meu blog que mencionen "Shanti Bhavan". De forma molt resumida: Shanti Bhavan és una escola residencial gratuïta a l'estat de Tamil Nadu (Índia) per a nens i nenes de famílies per sota del llindar de la pobresa (provinents de les castes més baixes). L'escola té un model innovador, que fomenta l'excel·lència educativa, amb l'objectiu que els nens es converteixin en agents del canvi de les seves pròpies comunitats, crítics, creatius i amb ganes d'emprendre projectes per a combatre les injustícies socials. Jo hi he fet tres estades de voluntari (ara mateix hi sóc) i puc donar fe de l'excel·lent feina que fan.

And to my friends around the world who do not speak Catalan:

Teaming is a charitable initiative created in 1998, which helps those in need with micro-donations of 1 euro. People who donate through Teaming contribute 1 euro a month to a charitable cause of their choice.

One of the goals of Teaming Online is to help people who really need it, and that is where your contribution becomes crucial. On Teaming website, people create their own Groups or join others which support a variety of charitable causes, donating 1 euro a month from their checking accounts. This is done securely, automatically, transparently and without fees. For the moment, the site is only available in Europe and US, but they plan on launching Teaming Online in other countries in the near future.

I created the teaming group Amics de Shanti Bhavan (Friends of Shanti Bhavan) which will raise money for Shanti Bhavan school.