12 de juny 2013

Next week: San Francisco


Cada any el Digital Media and Learning Research Hub organitza el Research Associates Summer Institute, una reunió a San Francisco d'una setmana de durada, on participen 12 joves investigadors que fan recerca en l'àmbit del Digital Media and Learning i que són becats per l'organització.

Aquest any tinc la sort de ser un dels 12 seleccionats de tot el món, així que la setmana vinent, de dilluns a divendres, estaré a l'Academy of Sciences de San Francisco, participant en aquest summer institute intensiu, on farem networking, rebrem recolzament i consells per tirar endavant la nostra recerca, i farem moltes connexions amb professionals de llarg recorregut en temes de Digital Media and Learning. El tema d'aquest any és "Integrating Research and Practice: Transforming Media-Rich Educational Practice in Diverse Learning Settings".

Hi explicaré la feina que fem a UdiGital.edu i també presentaré un work-in-progress que ja es va gestant fa temps dins del meu cap, i que de moment porta per nom Inventors4Change.

No sé si tindré gaire temps d'escriure des d'allà, però ja en faré un resum a la tornada.

3 comentaris:

ESCOLA PÚBLICA CARME AUGUET ha dit...

Fantàstic!

Ho tens ben merescut.
Segur que serà positiu, enriquidor.

Fins aviat!

ja ens explicaràs.
Pilar
...escola Carme Auguet

Marta Miquel ha dit...

Enhorabona Eduard, que et sigui de molt profit!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Gràcies Pilar i Marta!

Ja us explicaré! :)