5 d’abr. 2013

Amigues blogueres

Fa bastant que no faig cap entrada recomanant altres blogs. En un breu espai de temps tres amigues han entrat en aquest món dels blogs, en un moment en que té mèrit, ja que molts no es cansen d'afirmar que el Facebook i el Twitter han relegat la blogosfera a un segon pla. En tot cas n'hi ha que estem aquí, i resistim!

Aquí els teniu tots tres, ordenats per antiguitat, de més a menys. Us recomano visitar-los!


La Berta ha començat el blog dissenyNens, on parla de mobles, joguines, dissenys, idees, i un munt de coses expressament pensades per a nens i nenes. Molt recomanable per a papes i mames!


L'Íngrid escriu el blog kuka & bubu, que suposo que s'hauria de definir com un blog de costura, on comparteix les seves creacions i explica com fer-ne. Jo desconeixia aquesta faceta seva, un talent que tenia ben amagat!


El de la Sara, que és el més recent, és un blog personal, amb reflexions i pensaments sobre les coses que li interessen, com per exemple la psicologia o l'educació.

3 comentaris:

atreBte ha dit...

mai és tard per començar! com vaig dir ahir al blog: compartir és disfrutar amb els demés el que ens agrada... a mi m'agrada compartir el disseny per disfrutar-ho tots plegats...
gràcies per animar-nos en aquesta nova etapa!

kukafera ha dit...

Ets un sol! Merci Edu! Tothom hauria de tenir un amic com tu!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

De res! Enhorabona a les tres! :-)