3 de des. 2012

La força d'una gota


El blog de l'Eduard Muntaner, Com gotes a l'oceà, fa cinc anys demà. És un dels que fa temps que segueixo, així que m'he volgut afegir als actes de celebració, que han consistit en una setmana de "portes obertes" al blog on cadascú ha anat penjant algun text relacionat o no amb el tema. 

Doncs bé, jo només volia dir que una de les coses que m'ha enganxat al Com gotes és veure la feina que fa l'Eduard amb els nanos de l'Índia. Demostra que tots podem ajudar, que no cal se missioner ni metge sense frontera ni enviar carretades de diners a un compte corrent. L'Eduard és un científic gironí (com jo) que treballa en robòtica i intel·ligència artificial (d'això jo no en tinc ni idea). Per què no fer servir la ciència per fer arribar un somriure als nanos menys afavorits? L'Eduard és un bon exemple de com el voluntariat i l'activisme social es pot integrar a la vida de qualsevol. El meu sincer aplaudiment.

I que per molts anys més ens continuï explicant les seves aventures i els seus pensaments des del blog. Felicitats! 

Salvador Macip (Bloguejat)
Nota de l'editor: El blog d'en Salvador és d'aquells que segueixo des de fa molt anys (el seu en té uns quants més que el meu), i us el recomano molt! També està al Twitter (@macips01). Ell és Doctor en Medicina, expert en genètica molecular, investigador del càncer i la mort cel·lular, divulgador científic i escriptor. Des del 2008 treballa a la Universitat de Leicester, al Regne Unit. Té la seva pròpia entrada a la Viquipèdia. I si feu un cop d'ull a la seva biografia us preguntareu d'on treu el temps per fer tantes coses! Em fascina (per no dir que em treu de polleguera...) el ritme al que escriu els llibres. Ja m'agradaria aprofitar els temps així de bé! No puc fer més que donar-li les gràcies per haver trobat una estona per escriure aquest apunt pel meu blog, gràcies Salvador!