30 de nov. 2012

Regals d´un món compartit


No em pregunteu com vaig arribar al Com Gotes a l’Oceà perquè seria impossible de recordar, segurament saltant de link en link, no sé si viatjant o aprenent a fer de voluntari, aquest es un dels miracles de la xarxa. Aprendre d'altres persones que obren una finestra a la seva vida i amb gran amabilitat comparteixen experiències, maneres de veure el món, secrets, aventures, pensaments... ha estat un regal. Per mi “Com Gotes a l'Oceà” ha estat una gran troballa, he descobert el món dels robots, l’activitat de la Universitat de Girona en el món de la tecnologia, he rebut recomanacions de lectura, de cinema, teatre i he plorat en llegir algun dels escrits sobre les col·laboracions de l´Eduard a l´India amb els nens i nenes de Shanti Baban. 

Treballant a Índia i Nepal com a voluntària, en llocs ultra remots, on Internet arriba a ratets i es talla cada dos per tres, rebre al meu correu un post de “Com Gotes al Oceà” ha estat un regalet, desat amb cura per llegir en els moments de calma, en els moments que per els qui fem de voluntaris guardem per posar ordre al sentiments i vivències, retrobar-nos amb els que estan lluny i disfrutem explicant en els nostres blogs que ens ha passat durant el dia. 

Nota de l'editor: Amb la Marta ens coneixem virtualment, i ens seguim mútuament a través dels nostres blogs des de fa temps. Ens uneix l'Índia, la cooperació, i segur que moltes altres coses! La web de l'Associació Pont Solidari al Món és més que recomanable. No deixeu de visitar els seus projectes a Nepal, Índia i Paraguay. Moltes gràcies Marta!!