8 de nov. 2012

Gotes obertes - Gotas abiertas - Open drops


S'apropa el cinquè aniversari del Com gotes a l'oceà (4 de desembre) i he decidit celebrar-ho com cal. Per un blog cinc anys és més que una majoria d'edat, i tot que últimament no actualitzo tan sovint com en d'altres temps, el blog continua en forma i tinc moltes idees per iniciar una nova etapa.

La setmana abans de l'aniversari (des del 26 de novembre fins el 3 de desembre) posaré en marxa una iniciativa que de moment he anomenat "Gotes obertes". Es tracta d'obrir el blog a contribucions externes, en motiu de l'aniversari. 

He contactat a bloggers que admiro i segueixo fa temps, així com també a persones que han jugat un paper important en la comunitat que ha anat creixent al voltant del Com gotes. La idea és que durant aquella setmana publiquin quelcom en el meu blog en qualitat d'autors convidats. Serà una manera de donar a conèixer tot de gent interessant que he conegut aquests anys gràcies a escriure aquest blog.

Aquesta invitació també la faig a qualsevol lector habitual, o fins i tot esporàdic, que ara estigui llegint això i tingui ganes de participar en aquesta iniciativa durant els dies abans mencionats. El meu blog estarà obert a les vostres propostes. Només m'heu d'enviar un email, o deixar un comentari aquí mateix, o si sou més de Facebook i Twitter ja ho sabeu!

Ja tinc unes quantes confirmacions que em fan molta il·lusió, i que venen d'aprop i de lluny.

Estigueu atents a partir del dia 26 de novembre :)

Foto: Bearseye at Flikr

1 comentari:

Associació Pont Solidari al Món ha dit...

aNo em pregunteu com vaig arribar a Com Gotes al Oceà per què seria impossible de recordar, segurament saltant de link en link, no sé si viatjant o aprenent a fer de voluntari, aquest es un dels miracles de la red. Aprendre de altres persones que obren una finestra a la seva vida i amb gran amabilitat comparteixen experiències, maneres de veure el mon, secrets, aventures, pensaments...es un regal. Per mi “Com Gotes a L'Oceà” ha sigut una gran troballa, he descobert el mon dels robots, l’activitat de la Universitat de Girona en el mon de la tecnologia, he rebut recomanacions de lectura, de cinema, teatre, i he plorat en llegir algun dels escrits sobre les col·laboracions de l'Eduard a l'India amb els nens i nenes de Shanti Baban.
Treballant a Índia i Nepal com a voluntària, en llocs ultra remots, on Internet arriba a ratets i es talla cada dos per tres, rebre al meu correu un post de “Com Gotes al Oceà” ha sigut un regalet desat amb cura per llegir en els moments de calma, en els moments que per els qui fem de voluntaris guardem per posar ordre al sentiments i vivències, retrobar-nos amb els que estan lluny i disfrutem explicant en els nostres blogs que ens ha passat durant el dia.

Per tu:

Ja veus Eduard Com gotes al Oceà es un tresor molt estimat. Et segueixo des de fa quasi tres anys i aquesta idea de compartir el teu blog amb nosaltres m'ha semblat molt bona i molt generosa. Així que em descobreixo, soc la Marta Miquel, tinc 55 anys, visc a Vilassar, soc metgessa, pintora, viatgera del Món i voluntària a Orisa, Índia i a Humla, Nepal, fidel seguidora del teu encantador blog, fins avui silenciosa. Et convido a tu especialment i als teus seguidors també, al blog de la Associació Pont Solidari al Mon on podreu disfrutar de la satisfacció de ser voluntari en aquest mon tan mal repartit.
Una abraçada i moltes gracies per aquesta finestra que tens oberta a tots i totes nosaltres.

Marta

http://pontsolidari.blogspot.com
miquel.marta@gmail.com