1 d’oct. 2012

Wonference


El meu amic Francesc Balagué, un blogger català de referència per a molts (Ruta Baobab) està engegant un projecte realment interessant: Wonference.com, una nova plataforma integral per  a l’organització i gestió de congressos i jornades, centrada en les necessitats de l’organitzador (ja siguin universitats, grups de recerca, institucions, empreses, etc.), com per exemple: la creació de la web, el disseny del programa i les activitats paral·leles, la gestió dels participants i la comunicació amb ells, les inscripcions i facturació, o l'enviament i revisió de comunicacions.

Wonference també pretén millorar l’experiència dels participants. Oferint un mòdul social que a partir del perfil de cada participant, permet conèixer, interactuar i seguir als demés participants abans, durant i després del congrés. La plataforma inclou la discussió online de comunicacions, augmentant així el poder de discussió i aprenentatge del congrés a la vegada que permet una gran flexibilitat tant per a congressos presencials com per congressos totalment virtuals. La integració amb les xarxes socials i la possibilitat de publicar el contingut online, maximitzen la difusió i impacte de l’esdeveniment.

A més a més al tractar-se d’una plataforma, no és necessari instal·lar res, ni requereix coneixements tècnics. Organitzadors i participants podran accedir des de múltiples dispositius, en qualsevol moment i qualsevol lloc.

Com comenten els seus fundadors, “coneixedors de la complexitat que suposa organitzar un congrés de principi a fi, volem fer el possible per ajudar a l’organitzador a agilitzar aquest procés. Amb Wonference organitzar un congrés és fàcil”.

Ah, i si ara mateix esteu organitzant un congrés o penseu fer-ho, sapigueu que fins el 15 de novembre tenen uns preus promocionals d’oferta de llançament: http://wonference.com/main/organize/pricing

Coneixent força l'àmbit degut a la meva feina, em sembla que és un projecte que realment val la pena, espero que Wonference sigui tot un èxit!