28 de set. 2012

Tens un blog i ganes d'ajudar a nens de Bombay?


Si la resposta és sí, anima't a participar a la campanya "I love Balwadis". És ben senzill, només has d'incloure el segell "I love Balwadis" al teu blog, explicant perquè t'uneixes a la iniciativa. En aquesta web trobareu tots els detalls.

Es tracta d'un projecte de l'empresa Venta de pisos, que pretén finançar durant un any un balwadi de Bombay gestionat per l'ONG Sonrisas de Bombay.

Un balwadi és un centre d'educació pre-escolar que acull nens de 0 a 6 anys, per donar-los una formació essencial per a la seva posterior escolarització.

Quan jo vaig visitar Sonrisas de Bombay (el ja llunyà 2007) encara no existia el seu projecte dels balwadis. Però en les meves estades a l'Índia n'he pogut visitar uns quants. Fan una feina excepcional i molt necessària, tant en entorns rurals com en slums de les grans ciutats.

Crec que si seguiu aquest blog no cal que us expliqui gaire els meus motius per unir-me a la iniciativa. Si acabeu d'aterrar al Com gotes a l'oceà, mireu tots els articles que he escrit amb l'etiqueta Índia, i us en fareu una idea ;)

Així que si tens un blog anima't a participar. Quan arribem a 200 blogs, l'empresa convertirà aquests 200 segells en diners i els donarà a Sonrisas de Bombay.