18 de jul. 2012

Inscrit sense saber-ho


És curiós perquè aquest any no m'havia plantejat participar als Premis Blocs Catalunya, però resulta que la meva inscripció s'ha realitzat automàticament perquè en el procés de l'any passat vaig activar una casella que així ho indicava.

Com cada any, la categoria de blogs miscel·lània i personals és molt competitiva, i les possibilitats que té un blog com el meu són escasses. Tot i així, com que el blog ja ha quedat inscrit i ja ha començat a rebre vots sense demanar-los (gràcies!), us animo a que si us agrada el Com gotes a l'oceà us passeu per aquest enllaç i el voteu. Simplement us heu d'inscriure, o connectar-vos via Facebook o Twitter, i després accedir a l'apartat de votació i la categoria miscel·lània i personals. Podeu fer un vot per categoria.

Per descomptat el més interessant és, amb l'excusa de les votacions, passejar-se pels diferents blogs i descobrir-ne de nous (i retrobar-ne de vells). Qui digui que els blogs han mort hauria de fer-hi un cop d'ull, perquè veurà que no és així ni molt menys.

1 comentari:

mil camins ha dit...

T'he buscat i t'he votat. Com sempre. Com cada any.

Una abraçada ben forta, Eduard!

Mercè Salomó.