25 d’abr. 2012

Un llibre i un projecte de llibre

Després d'un Sant Jordi on com a novetat vaig estar una estona col·laborant amb la parada de la Fundació Vicenç Ferrer a la Plaça Catalunya de Girona, em ve de gust fer un parell de recomanacions:

 
  • La primera és Brins de literatura universal, de Jordi Llovet (Galaxia Gutenberg 2012). El llibre és un recull de 158 articles sobre grans clàssics de la literatura universal, dels prop de sis-cents que l'amic Llovet ha publicat al "Quadern" d'El País. Reflexions intel·ligents i divertides sobre literatura, però també sobre art, filosofia, història, o actualitat. Més sobre el llibre aquí.

 
  • La segona és un llibre que encara no existeix. Us recomano visitar el projecte La vuelta al mundo puerta a puerta, de l'amic blogger Francesc Balagué, que després de fer la volta al món durant 16 mesos, vol publicar un llibre amb la seva experiència (de fet, explicada pels propis protagonistes de cada país). A través de la plataforma de crowdfunding Goteo.org podeu ajudar a confinançar el llibre i a fer realitat el seu somni. Veureu que totes les aportacions tenen recompensa. Us invito a passar-hi.

2 comentaris:

marc ha dit...

Bones iniciatives!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Mite'l el viatger desaparegut :) Ja he vist que has estat voltant de nou!