26 de febr. 2012

Strike


A l'última reunió del Projecte Rossinyol a Sant Feliu, algunes mentores van explicar que havien dut els seus mentorats a la bolera. Em va semblar una bona idea. L'Ahmed no hi havia anat mai, així que per a ell va ser una altra nova experiència.

Vam fer una partida de bolos i una de billar americà al Bowling de Platja d'Aro. Va ser divertit. Ens va sorprendre la poca gent que hi havia un dijous a la tarda. Realment val la pena anar-hi entre setmana i evitar les cues de dissabtes i diumenges.

La veritat és que el temps passa ràpid, i ja comença a quedar lluny el novembre, quan vaig començar aquesta tasca de mentor. El projecte és molt interessant, la Universitat de Girona n'ha d'estar ben orgullosa. Espero que tal com ha fet fins ara, la iniciativa segueixi creixent, a Girona i a fora.

2 comentaris:

Ferran ha dit...

Una experiència amb què, sospito, deus estar rebent tu tantes coses bones com el propi Ahmed. Disfruteu d'aquest temps, Edu!

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Doncs la veritat és que sí Ferran :)

I gràcies pels comentaris! Tinc el blog molt descuidat últimament, i se'n ressenteixen els debats que abans hi havia a molts dels apunts.

Sort de vosaltres, els incondicionals! :)