2 de febr. 2012

Mentors i mentorats


Divendres passat ens vam trobar tots els mentors de Sant Feliu amb els nostres mentorats. També van venir els nostres enllaços territorials. La Montse i la María Clara són els nostres enllaços amb les famílies dels mentorats, amb les escoles, i en general, amb el municipi.

L'objectiu de la reunió era compartir les nostres experiències, per aprender els uns dels altres, i també per proposar activitats que poguem fer junts.

La María Clara pertany a Teixidors de Xarxes, una organització que treballa en temes d'educació, cooperació i sostenibilitat, i ha proposat que a més a més, durant aquestes reunions del Projecte Rossinyol, també treballem un tema de forma transversal tot el curs. Aquest any treballarem el desenvolupament sostenible. Tot un repte explicar-ho als nostres mentorats.

A la reunió de divendres vam mirar un vídeo força famos de fa uns anys: Story of stuff (La història de les coses). La idea de la María Clara era molt bona, però opino que és un vídeo per a adults, i tot i que estava doblat a l'espanyol, els nens al cap d'un parell de minuts van desconnectar. Per a properes reunions hem de preparar material adequat a les seves edats.

Va estar molt bé veure tots els mentorats junts, i em va permetre per exemple conèixer en Dramane, que va a la mateixa classe que l'Ahmed. Aquí podeu veure el blog que escriu la Cristina, la seva mentora.