15 de gen. 2012

L'efecte robot


Generalment els robots cauen simpàtics. Aquest cap de setmana ho he pogut comprovar de nou, en aquest cas a Sant Feliu.

A l'última trobada amb l'Ahmed, de qui sóc mentor a través del Projecte Rossinyol de la UdG, vaig portar un robot fet amb LEGO que és capaç de resoldre un cub de Rubik. Estàvem en un bar, i tan aviat vaig treure el robot de la bossa, totes les mirades van dirigir-se a la nostra taula. Aviat les cambreres, els nens de la taula del costat, i alguns pares amb nens d'altres taules, estaven al voltant de la taula mirant com el robot anava resolent el cub. Aquesta curiositat innata que porta a la gent a intentar entendre com funciona alguna cosa que els sorprén, és la que intentem aprofitar en les activitats que fem dintre del projecte UdiGital.edu a la Universitat de Girona.

Amb l'Ahmed poc a poc anem agafant confiança. Aquí per cert, podeu veure un llistat dels blogs de tots els altres mentors i mentores del Projecte Rossinyol d'aquest curs.

2 comentaris:

Marta Miquel ha dit...

Bon día Eduard, jo soc com una d´aquestes persones que encuriosides us van envoltura a tu i l´Amed a la taula del bar. Pero como que jo no era a San Feliu em quedo amb les ganes de veure una cosa que per mi es excepcional tot i que soc de ciencias. Podries fer un petit video per que pugui veure?

Ferran ha dit...

Imagino les cares dels qui us envoltaven :-))