2 d’ag. 2011

BCN-LHT-BLR

Tinc unes quantes hores perdudes a London Heathrow mentre espero el vol cap a Bangalore.

Tot i que encara estic molt lluny, el meu cervell ja ha començat el procés habitual de reordenació de prioritats. Girona queda enrere, i jo ja penso en rúpies en comptes d’euros. Veig una noieta jove que surt de Bvlgari amb un rellotge que val el mateix que el sou d’onze anys d’una família de camperols indis, si l’anessin acumulant integrament (cosa que evidentment no poden fer). Vist així resulta absurd i grotesc.

Altres reflexions des de la terminal T5:

- Per què és tan car connectar-se a Internet als aeroports? S’ha de millorar molt en aquest sentit! En llocs així gairebé hauria de ser obligatori tenir wifi gratuïta.

- Per què les llibreries dels aeroports són tan pèssimes? Entrar-hi i veure segons quines portades produeix un dolor quasi físic. Per sort avui al vol BCN-LHR tenia una noia molt jove al costat que llegia Baudelaire, senyal que encara hi ha esperances.

- Una trivialitat. Per què als aeroports hi ha tantes noies guapes? És perquè veiem passar tantíssima gent i el nostre cervell només selecciona les que li agraden? Em pregunto si deu passar el mateix amb els nois?

Proper post des de l'Índia.

5 comentaris:

Miquel Duran ha dit...

Eduard, coincideixo amb les teves apreciacions. Vaig ser una bona estona al terminal 3 de Heathrow, dimecres passat, i vaig tenir les mateixes sensacions...

Els busos urbans i interurbans prop de Heathrow tenen WiFi gratis. Els aeroports haurien de tenir-ne també, o bé que les tarifes de roaming no fossin absurdes com són ara mateix.

SM ha dit...

Ja hi ha alguns aeroports anglesos que tenen wifi de franc, com Birmingham, o a preus competitius. i la densitat de noies maques baixa a mida que t'allunyes de la capital, ho tinc comprovat. Bon vol!

najoana ha dit...

Bones reflexions. Cuida't maco i disfruta-ho.petons.

Ferran ha dit...

El tema noies no el tinc gens controlat, però que segons quines compres van pensar en el món de mones en què vivim, això sí que l'hi tinc.

Bona estada, Edu!

Edu ha dit...

Si Miquel, això del roaming també déu n'hi do com s'aprofiten de la gent!

Esta bé saber que hi ha aeroports com el de Birmingham Salvador. I això de la densitat de noies maques és un tema interessant :)

Gràcies a tots pels comentaris! Ja estic a Bangalore, i com veieu amb Internet. He reutilitzat un mòdem usb que havia comprat fa dos anys, i després de recarregar-lo funciona perfectament.