29 de jul. 2011

Índia 5

Aquest agost torno a l'Índia, per cinquena vegada. Però no hi vaig a treballar, sinó de viatge. Estaré uns quants dies pel sud, per la zona de Bangalore, visitant Shanti Bhavan, i després marxaré cap al nord del país, on encara no he estat mai.

La idea és anar des de Delhi fins a Calcuta, parant a ciutats com Agra, Allahabad, Varanasi o Bodhgaya. Una Índia força urbana. Per limitacions temporals, el Rajasthan i les muntanyes els hauré de deixar per altres viatges. L'Índia és immensa, i no te l'acabes mai!

Com sempre que estic allà, intentaré anar actualitzant el blog i compartint les meves experiències amb vosaltres.

Vet aquí unes quantes fotos d'indrets pels que passaré:

 
 
 

Totes les fotografies són del Flickr amb llicència Creative Commons (autors: Eduard Muntaner, PradaDearest, Christian Haugen, funtastica, ¡kuba!, Siva Vasanth)

4 comentaris:

Fina ha dit...

Com em deia un dia una amiga:"quan estàs a Índia vols marxar i quan estàs aquí hi vols tornar.
Caram de país!...

Bones vacances! :-)

marta miquel ha dit...

Hola Eduard, soc Marta Miquel seguidora del teu blog des de fa un mes. El vaig trobar per casualitat i per sort. Yo tambe soc una adicte a India i tambe sera el cinque cop que hi vaig el proper novembre. Ajudo a una comunitat rural de la regio dOrisa. Ensenyo primers auxilis a la gent dels poblats, col.laboro en lhospital, i amb una escola de Badia del Valles hem establert amistat i ajuda amb lescola que a mes a mes de lhospital, lOng CITTA te en aquesta area des de fa 15 anys.
Que disfrutis en aquesta nova volta mes si es pot que en les anteriors. Et seguire atraves del teu intesant blog.
Perdona pero no entren ni accents ni apostrofs.
Tenviare per mail ladreça del meu sencillet blog per si vols coneixer una altre gratificant experiencia.
Marta

Mª Mercè ha dit...

Sembla que aquest cop gaudiràs de l'Índia des de la vessant de "turista" i nosaltres gaudirem de les teves entrades al blog; com sempre.

Una abraçada i bon viatge!

Ferran ha dit...

Molt bon viatge, Edu, i que disfrutis tant l'estada com sabem que ho faràs :)