9 de juny 2011

Promoció del 2011 a Shanti Bhavan


El passat diumenge va haver-hi l'acte de graduació a Shanti Bhavan. És la segona promoció que acaba els estudis, i la demostració viva que el model de l'escola funciona. Són 9 noies i 7 nois que si tot va bé, en breu començaran estudis a la universitat. Són els primers membres de les seves famílies que arriben a la universitat, i en molts casos ja van ser els primers membres de la família que van anar a l'escola.

Aquesta és una classe que conec molt bé, ja vaig parlar-ne fa uns mesos. No només vaig donar-los classes d'informàtica i de matemàtiques quan tenien 13 anys, sinó que amb alguns també vaig fer classes particulars de reforç, i hi he compartit moltes converses.

La meva enhorabona a tots: Abilash, Amrutha, Arun, Chaithra, Gowtham, Karthika, Kavitha, Lily, Manikantan, Pavithra, Poovarasan, Ramesh, Shilpa, Tara, Triveni i Vijay.

Segurament aquest any també promouré des del blog alguna iniciativa per recaptar diners i finançar els estudis universitaris, no sé si personalitzada amb un dels estudiants com l'any passat, o d'una forma més general.  Us mantindré informats.