24 de gen. 2011

Amb ulls de Cooperant. Fotos guanyadores


Fa unes setmanes vaig parlar aquí del concurs de fotografia "Amb ulls de cooperant", organitzat per l'Oficina de Cooperació de la UdG, on vaig enviar un parell de fotografies de l'Índia que vaig seleccionar amb l'ajuda dels amics i els seguidors del blog.

Avui s'han publicat els guanyadors del concurs, i us n'adjunto les fotografies, perquè realment valen la pena. La imatge que il·lustra el post és el premi en la categoria de retrat, “Tots fent Farinha de Mandioca” (Brasil), de Rubén Javier Mur Torrentó (Projecte Mirades quotidianes de la certificació Turisme CO2). I les dues que vénen a continuació són: el premi en la categoria de paisatge, “Medina” (Marroc), de Bernat Llauradó (Projecte Disseny allotjament a Boulemane Marroc); i un accèssit de la categoria paisatge, “Escletxes de vida” (Marroc), d'Irene Solà i Comalada (Projecte Inventari patrimoni a l’Oasis Ferkla). Uns premis ben merescuts, que a més, aniran íntegres als projectes. Enhorabona!

1 comentari:

La Conspiración ha dit...

Si, val a dir que el concurs ha estat molt disputat. La majoria de fotografies tenen una molt bona qualitat. A més els premis han quedat molt repartits geogràficament, la qual cosa assegura que arribin a quanta més gent millor.

Esperem una nova edició l'any vinent. Ja veurem.

Gràcies!