4 de des. 2010

Diari ARA: Besllums de l'Índia


M'ha sortit l'oportunitat d'escriure un blog al nou diari ARA, i això s'ha acabat materialitzant en un blog anomenat Besllums de l'Índia, que us invito a visitar quan volgueu. La idea no és la de tenir doble feina a partir d'ara gestionant els dos blogs, sinó que dividiré i organitzaré una mica millor tota la informació que vaig generant.

A partir d'ara els posts sobre cooperació i solidaritat, així com també alguns dels dedicats a l'Índia, els podreu llegir al Besllums de l'Índia; mentres que els posts més personals sobre ressenyes, pensaments, educació, universitat, creativitat, esdeveniments... els podreu continuar llegint al Com gotes a l'oceà.

Per facilitar la vida als lectors i lectores que ja em seguíeu al Com gotes, cada cop que publiqui un post al diari ARA, ho avisaré també des d'aquí i publicaré l'enllaç perquè ho pogueu llegir. Així que en realitat no notareu grans canvis, ni heu de fer doble feina seguint dos blogs per separat.

El blog Besllums de l'Índia encara està en fase de proves, però ja el podeu visitar i llegir la primera entrada, sobre l'esclavatge modern.

6 comentaris:

Ferran ha dit...

Enhorabona per la col.laboració, Edu. I mil gràcies per posar-nos-ho fàcil: si afegeixo un blog més al blogroll de l'In varietate, peta! :)

Ens llegim,

SM ha dit...

Moltes felicitats! Que et vagi molt bé l'aventura a l'Ara.

Mª Mercè ha dit...

Molt bé l'article del blog nou.

Si mai penses anar a Bangladesh fes-m'ho saber: tinc molta documentació (a hores d'ara hauría s'ésser allà) i m'agradaría poder-te acompanyar.

Una abraçada!!

Edu ha dit...

Moltes gràcies pels ànims i els comentaris! A veure què en surt de tot plegat :)

Lluïsa ha dit...

A diferència del Ferran, a mi encara m'hi cap i li acabo d'afegir.

Bona feina, Edu!

marc ha dit...

Estarem al cas!