28 de set. 2010

500 apunts i continuem!


Doncs sí, aquest és l’apunt número 500 del meu blog. Em sembla quasi increïble. Com es sol dir: el temps passa volant. És una llei que també es compleix en el món dels blogs, tot i que aquí tot queda registrat i és més fàcil mirar enrere.

Deixeu-me aprofitar l’ocasió per fer una mica d’estadístiques. Pel Com gotes a l’oceà han passat més de 47.000 visites, de 92 països, la gran majoria de Catalunya com és evident.

Qui ha portat més visitants al meu blog és el senyor Google, a vegades a través de cerques molt i molt curioses, gairebé surrealistes. Per exemple algú va arribar al meu blog buscant “fotos de núria solé despullada”, així que es devia sentir decepcionat al veure que el meu apunt només consistia en una entrevista que va fer la Núria a Vicenç Ferrer. Si va seguir buscant i va tenir èxit, espero que torni i ens informi :)

L’apunt més llegit en tot aquest temps és Altes capacitats intel·lectuals a Catalunya, que vaig escriure després d’haver llegit un article sobre el tema al Presència. Curiosament l’apunt més visitat per la gent subscrita a través de Feedburner és un altre: Cara i creu.

Parlant de Feedburner, ara mateix hi ha més de 130 persones subscrites al blog, tot i que últimament el comptador puja i baixa com li dóna la gana. Un dia en tens 150 i l’endemà 80. Molt fiable no sembla.

Una novetat d’aquest any és que en poc temps i a través del Facebook més de 100 persones s’han fet ja fans de la pàgina del Com gotes a l’oceà.

Últimament segueixo molt poc els rànquings, però en el de Cercabloc (amb més de 2000 blogs catalans), el Com gotes a l’oceà ocupa el 8è lloc a la província de Girona i el 34è dels Països Catalans! A més, ha arribat al número 1 de temàtica solidari.

Moltes gràcies per fer-ho possible. Seguirem!

7 comentaris:

Clidice ha dit...

Moltes felicitats! :) tota una feinada! Això si, em sembla que el Cercabloc ja fa temps que està out.

Edu ha dit...

Gràcies! Sí, sembla que fa força temps que no actualitzen els rànquings oi?

Lluïsa ha dit...

Felicitats per aquests 500. Segur que n'hi haurà molts més i sempre interessants.

Ally ha dit...

Doncs ara (vist amb la perspectiva que m'aporta el teu post 500) veig que fa poc que et segueixo, aproximadament un any, tot i que a mi em sembla que fa molt. A vegades miro algunes entrades passades (em guio per les etiquetes d'educació, llibres, tecnologia, pensaments, filosofia, ... segons el que busqui, i d'altres a l'atzar) cap dels apunts que anomenes l'he llegit, així que ara ho faré ;)
Enhorabona Eduard! Endavant i fora por!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats !!
Endavant i gràcies pels teus posts que ens ensenyen nous horitzons.
Irene

Ferran ha dit...

Per molts anys, Edu, i enhorabona pel blog; és un molt bon espai.

Ens veiem a Berlin, dius? ;)

Edu ha dit...

Gràcies a tot@s de veritat!

L'escapada a Berlin la vaig rumiant Ferran :)