13 d’ag. 2010

Scratch al MIT Media Lab


Avui ha estat el primer dia del congrés Scratch@MIT 2010. L'event es celebra al Media Lab del MIT. L'edifici està dissenyat per l'arquitecte Fumihiko Maki, i és sorprenent tant per fora com per dins. L'acabat exterior translúcid i l'interior majoritàriament blanc fan que sigui molt lluminós per dins.


Els laboratoris de dins són dignes de ser vistos, si mai passeu per Cambridge feu-hi una visita, que de  veritat val la pena. L'ambient de treball és molt informal, amb molts espais de relax, i tot dissenyat per potenciar la creativitat al màxim. La barreja d'investigadors multidisciplinars, gent de perfils tècnics i artistes de tota mena, fa que et puguis trobar qualsevol cosa als laboratoris. Moltes excentricitats, de debó, com per exemple una cabina de telèfon vermella al mig d'un dels laboratoris, o un elefant immens mig desinflat en un altre. Les vistes de Boston des de la terrassa de l'últim pis són espectaculars.


El congrés ha començat molt bé, les sessions han estat molt variades, i s'ha potenciat molt el networking entre els assistents. Hi ha gent de tot arreu, amb perfils i edats molt diversos, fins i tot hi ha qui ha vingut amb els fills per fer-los participar als diferents tallers pràctics de programació i robòtica.

Demà més!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola Eduard,
ja veig que estàs disfrutant molt i que tot marxa bé per aquí.No tothom té la possibilitat de visitar un lloc així, sé que n'ets conscient i per això sé que ho aprofitaràs al màxim. petons de tota la familia.

najoana ha dit...

anònim = la teva mare que s'ha despistat al prèmer el teclat....
una abraçada maco.Cuida't.

alexito4 ha dit...

Que guapo. Espero algun dia poder anar a un lloc aixi :D Per ara ens conformem donant voltes pel campus de la UdG xd :D

Ally ha dit...

Efectivament, això és com ser en una altra dimensió. Fascinant!

Edu ha dit...

Sí, vaig disfrutar molt!

Una mica com una altra dimensió sí que és Ally.

Ei que la UdG també està molt bé eh Alexito! :) El sistema universitari americà també té punts foscos i aspectes negatius que mereixerien ser comentats.