3 d’ag. 2010

Projecte 40x50. Resultats

He donat per tancada la iniciativa del Projecte 40x50 (si no seguiu el blog habitualment en podeu trobar informació aquí).

L’objectiu era el de finançar els estudis universitaris de la Mahalakshmi Keshavan, ex-alumne de Shanti Bhavan, l’escola del Sud de l’Índia amb la que col·laboro des del 2005.

Abans que res, moltes gràcies a tots i totes els que heu participat. La iniciativa ha funcionat molt bé i s’ha assolit l’objectiu inicial. Si heu col·laborat rebreu per email informació més detallada.

L’apadrinament de la Mahalakshmi és simbòlic en el sentit que els diners van a un fons comú per pagar els estudis universitaris dels 14 alumnes que s’han graduat a Shanti Bhavan el 2010. Els diners serviran per a pagar les matrícules, el material d’estudi, l’allotjament, el menjar, la sanitat i el transport. Però tot i que la relació és simbòlica, els que hem participat en aquest projecte podrem fer un seguiment de com li va a la Maha la seva aventura a la universitat.

Com ja vaig explicar en la convocatòria, la Maha volia estudiar Dret i estava pendent dels resultats dels examens d’accés. Finalment ha hagut d’accedir a Psicologia, la seva segona opció, perquè la seva nota tot i ser força alta, no ho era suficientment. El sistema universitari indi és ultra-competitiu. En tot cas, la bona notícia és que l’han acceptada al Mount Carmel College (el podeu veure a la foto que il·lustra aquest apunt), una universitat de molt prestigi a Bangalore, on estudiarà els propers anys.

Miraré de tant en tant, de publicar en aquest blog notícies sobre els 7 noies i les 7 noies de Shanti Bhavan que han accedit a la universitat, especialment sobre la Maha.

Gràcies a tots i totes de nou!