24 d’ag. 2010

La Shilpa ha publicat un article


Fa uns mesos, durant la meva última estada a l’Índia, vaig organitzar una entrevista oberta, a través del blog, a una alumna de Shanti Bhavan. La Shilpa, que ara ja està cursant el 12è curs i preparant-se per entrar a la universitat (vol ser periodista), ha aconseguit publicar el seu primer article. Ho ha fet a la publicació Policy Innovations. Us invito a llegir-lo aquí: A Chance to Dream (en anglès).

5 comentaris:

Clidice ha dit...

aquestes són notícies que alimenten els somnis, felicitacions :)

judith ha dit...

molt emotiu, m'ha agradat molt!

Edu ha dit...

Sí, són molt bones notícies Clídice! :)

Gràcies per llegir-lo judith! M'alegro que t'hagi agradat.

Ferran ha dit...

Un article fenomenal. Estic segur que serà una gran periodista. Enhorabona per la part que et toca, Edu.

Ally ha dit...

Llegint l'article de la Shilpa a una se li eixampla el cor. Enhorabona per la part que et toca!