14 d’ag. 2010

Coses que fan el MIT diferent...

Vet aquí algunes d'elles: 

1.- Com convertir un laboratori d'Intel·ligència Artificial en una atracció turística?


Doncs deixant que l'edifici el dissenyi Frank Gehry. Sembla que al MIT diners no els en falten no. Entre altres personalitats, aquí per exemple hi té el despatx en Noam Chomsky, lingüista de renom mundial però encara més famós per la seva faceta d'activista social.

2.- Com afavorir el networking social d'un congrés d'una manera amena i divertida?


Doncs, en comptes del típic sopar de gala, organitzant una barbacoa a l'aire lliure, a l'exterior mateix del laboratori, i amb música en viu.

3.- Com es poden relaxar els investigadors després de llargues hores concentrats en la seva feina?


Doncs amb una partida de ping pong en una taula que també és un aquari virtual (projectat), on els bancs de peixos reaccionen amb els impactes de la pilota.

2 comentaris:

Ally ha dit...

I a mi, aquest senyor (en Chomsky) me'l presentaren a cinquè dins l'assignatura d'Intel·ligència Artificial com un dels precursors de la matèria.
A més a més n'he sentit parlar molt d'ell perquè tinc una germana (professora de lingüística a la UB) que és una autèntica fan (una mica pesada i tot) de les seves teories. De fet va introduir a la UB una assignatura que es diu "Gramàtica Generativa i Transformacional". Ella també va anar a Harvard durant 3 mesos ja fa uns anys, tot i que al MIT només hi anà de visita, i no va fer fotos =:-O

He flipat amb tot el que ens expliques. M'ha encantat!

Edu ha dit...

Gràcies Ally! Jo en Chomsky el coneixo sobretot per la seva vessant d'activista, és una de les veus amb més reconeixement dins dels moviments alter-globalitzadors.

Salut!