25 de juny 2010

Vicenç Ferrer. Primer aniversari

El passat 19 de juny fou el primer aniversari de la mort de Vicenç Ferrer. A Anantapur es va viure un cerimònia simbòlica multitudinària, amb més de 8.000 persones que es van reunir al poble de Bathalapalli per recordar la seva figura, fent una revisió al passat però sobretot mirant cap al futur.

Un any després de la pèrdua, la Fundació Vicenç Ferrer té nous reptes, i han ampliat els seus projectes a més zones i més col·lectius, sempre fidels al seu objectiu principal: fer d'aquest món un lloc més just i més humà.

Continua també la candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer per al Premi Nobel de la Pau, amb més de 140.000 firmes i una campanya molt activa.

Us deixo un vídeo de l'Anna parlant d'aquest primer aniversari.4 comentaris:

Ferran ha dit...

Tan malament que sembla que estigui el món; cal molt que no deixem de recordar totes les coses bones que s'hi fan, i tota la gent bona que les fa. És una majoria, no ho oblidem.

Edu ha dit...

No et discutiré que la majoria de la gent és bona, però ell va trencar el motlle! Uns quants Vicençs repartits aquí i allà no ens anirien gens malament ara mateix! :)

Miquel Duran ha dit...

ostres, ja ha passat un any. no m'ho puc creure

Edu ha dit...

Sí, el temps passa volant Miquel!

Una abraçada!