18 de juny 2010

Premis Blocs Catalunya 2010 (#premisblocs). Les meves recomanacions


Ahir es va obrir el període de votacions dels Premis Blocs Catalunya 2010. Aquest any el sistema és força diferent i permet votar no només el blog sinó també els últims articles d'aquest. El sistema també et permet anar seguint els rànquings de les diferents categories. El que segueix essent una mica incòmode però, és la navegació per veure els diferents blogs inscrits i poder pensar quin votes. No obstant això, globalment s'ha millorat molt el sistema, s'ha de reconèixer la feina feta per la gent d'STIC.cat.

Jo ahir ja vaig votar-ne alguns, us recomano passar-vos-hi i fer el mateix. És una excusa per conèixer nous blogs i potenciar la blogosfera catalana.

Algunes recomanacions personals de blogs que segueixo:

- Blog corporatiu: El blog de Canalsolidari
- Blog de cultura: El gat de Schrödinger
- Blog personal: Rutabaobab

Al Twitter podeu seguir l'esdeveniment mitjançant el hashtag #premisblocs

Per suposat, si llegiu el Com gotes a l'oceà i us agrada també em podeu votar a mi :)

3 comentaris:

Ally ha dit...

Em sembla que ja t'ho havia dit alguna vegada ... Les teves recomanacions m'agraden perquè sempre hi trobo alguna cosa que m'interessa ;-)
Tens el meu vot. Sort!

Edu ha dit...

Gràcies! :)

francesc ha dit...

un plaer votar-te!

Molta sort :)