17 de juny 2010

Canvis

El canvi és l'única cosa immutable deia Schopenhauer. Doncs al blog li tocaven canvis i en això estic. Si entreu veureu que estic canviant la plantilla i l'aparença general. Tingueu paciència, si hi ha algun apartat que no es visualitza correctament, serà arreglat els propers dies.

Un dels canvis importants serà l'amplada, que em permetrà publicar fotografies i vídeos una mica més grans. Un altre canvi destacat és un camp de cerca a dalt a la dreta, que podreu fer servir per buscar qualsevol cosa que hagi publicat anteriorment. Trobareu el camp de cerca repetit al final de la columna de la dreta.

Per la resta, poca cosa més. Continuaré amb un disseny senzill amb el fons blanc, que és com m'agraden més. La foto de la capçalera li haig d'agrair a la Vivian, una voluntària amb qui vaig coincidir l'últim cop a Shanti Bhavan.

Si trobeu qualsevol problema m'aviseu!

3 comentaris:

Miquel Duran ha dit...

el blog no necessitava canvis, certament, però la veritat és que m'agrada encara més el nou disseny

Ferran ha dit...

A mi també m'agrada el nou format. A poc a poc, tots ens anem decantant pels espais amples, per encabir-hi millor les imatges. M'agrada, sí.

Edu ha dit...

Gràcies als dos!

Suposo que sí Ferran, les resolucions de les pantalles són cada cop majors, i les pàgines web també han crescut en amplada :)