23 d’abr. 2010

Sant Jordi 2010

Semblava difícil superar el passat Sant Jordi, que a part d'un llibre, em va regalar el privilegi de guanyar els III Jocs Florals del Katalanischer Salon de Berlín en la modalitat de relat curt. Però aquest any, si no superat com a mínim s'ha igualat, perquè he guanyat els IV Jocs Florals del Katalanischer Salon, aquest cop en la modalitat de poesia :)

Sembla que estic en ratxa, van tres de tres si també comptem el concurs de relats de la Universitat de Girona.

Haig d'agrair-li a en
Ferran que recordés la convocatòria a través del seu blog, perquè jo no hi pensava. De fet, vaig presentar-hi els poemes l'últim dia del termini, i no els vaig escriure expressament pel certamen sinó mentre era a l'Índia el 2009. L'obra porta per títol Ciutat minúscula - Ciutat majúscula i està formada per un conjunt de haikus i sonets.

En breu publicaré els poemes al blog perquè els pogueu llegir si voleu, de moment si algú no va llegir el relat de l'any passat i en té ganes, el podeu trobar
aquí.

La il·lustració del post és de
Fortuna.

4 comentaris:

Miquel Duran ha dit...

esperarem els poemes, doncs. felix san jordi des de el salvador

Mª Mercè ha dit...

Moltes felicitats, Eduard!

Vaig seguint el teu blog i el facebook, però no t'havia deixat mai comentaris.

Aquest cop bé es mereixen les meves felicitacions i el meu respecte per una persona com tu.

Una forta abraçada!

Ferran ha dit...

Abusóóóón, haha :-) Quan em va trucar una de les persones del jurat, per avançar-me (en secret) el veredicte, i va sortir el teu nom, vaig flipar! L'Edu un altre cop?? Haha. Molt bé, doncs, vencedor :)

Per cert, les tres obres guanyadores ja estan penjades al web del Casal català de Berlin (http://katalanischer-salon.de); t'ho dic per si t'interessa lincar-la.

Enhorabona, per segon cop!

Edu ha dit...

Gràcies a tots!

Com ja he dit al teu blog Ferran, prometo no tornar-m'hi a presentar, com a mínim durant uns quants anys jaja :)

Una abraçada!