15 de des. 2009

Volant

Escrit ahir a l'avió:

Estic volant per sobre de Kiev, em queden tres hores per arribar a London, quatre més d’espera a Heathrow, després dues més per arribar a Barcelona, i finalment una altra hora per arribar a Girona. Tot i això, quan llegireu això ja hauré arribat. Internet encara no ha conquerit els avions, però està a punt de fer-ho.

Avui m’he aixecat a les 4 de la matinada (hora índia) i m’he despedit de Bangalore. El nou aeroport de Bangalore és com el de qualsevol ciutat occidental, és a dir, fred, impersonal, però interessant per la quantitat de gent diversa amb la que et creues.

A l’avió no quedaven seients de passadís, però he tingut la sort que l’únic seient buit de tot l’avió era al meu costat, així que dintre de la incomoditat de viatjar en classe turista per algú que fa més de 1.80, avui no em puc queixar. A més encara tinc molt presents els viatges en autobús que he fet gairebé cada setmana, per Tamil Nadu i Karnataka. Al costat d’aquests, la classe turista de l’avió és un luxe meravellós.

Doncs bé, l’Índia 2009 ja s’ha acabat. Acabo de fer un repàs dels 8Gb de fotos i vídeos que m’emporto. Sens dubte ajudaran a mantenir vius alguns records, però la veritat és que difícilment oblidaré aquests tres mesos. Demà o demà passat, després d’haver descansat, i des d’una certa distància, escriuré un resum de l’estada i del projecte, amb algunes conclusions.

El blog torna doncs a la dinàmica habitual, i recuperarà seccions i temàtiques que he deixat al marge durant l’estada. El ritme de publicació també decreixerà. Durant aquests tres mesos he publicat cada dia, amb molt poques excepcions. Ha estat una feinada, però crec que ha valgut la pena.

Salut!

7 comentaris:

Toni Sellas ha dit...

Ha sigut molt interessant. Gràcies per l'esforç i la constància, així hem anat seguint l'estada. Bona tornada. I descansa!

Mireia i Ignasi ha dit...

Benvingut a terres catalanes!
Ara toca pair tot el que has viscut i fer-li un lloc al cor, a l'ànima o allà on sigui perquè formi part de tu.
Gràcies per compartir amb nosaltres aquestes experiències tan maques.
Mireia.

Montserrat ha dit...

Gràcies per deixarnos compartir les teves interessants experiències. Benvingut.

Edu ha dit...

Gràcies a vosaltres per seguir la meva estada!

Una abraçada!

Dolors ha dit...

Benvingut noiet!!!

francesc ha dit...

Ben tornat! i gràcies per anar compartint aquest dia a dia!

Salutacions!

Lluïsa ha dit...

Ben tornat!