6 de des. 2009

Últim cap de setmana a Shanti Bhavan

Aquest és l'últim cap de setmana que passo a Shanti Bhavan. El proper divendres marxo a Bangalore i el dilluns següent agafo el vol cap a Barcelona.

El temps ha passat rapidíssim i se'm fa estrany que els tres mesos hagin arribat al seu final. Hi haurà temps per escriure conclusions i reflexions sobre l'estada (el vol de Bangalore a London és molt llarg!). Ara em ve de gust ensenyar-vos aquest parell de fotografies preses durant aquest tranquil cap de setmana a l'escola.


A la primera, els dos nanos es diverteixen jugant amb un patí trencat. Res com la imaginació oi? A la segona, uns quants somriures dels que t'omplen d'energia.


Demà comencen exàmens a l'escola. Ja us explicaré.


4 comentaris:

Ferran ha dit...

No sé perquè em fa l'efecte que la perspectiva de marxar de l'Índia no et deu fer especialment feliç. Per veure família i amics sí, naturalment, però deixar allò enrere...

Crec que imagino com et sents. Ves, sempre tindrem aquella frase tan castissa, que tant m'agrada: "que nos quiten lo bailao"! :)

kweilan ha dit...

Bona tornada!

TCN ha dit...

Bon viatge de tornada! T'hem anat seguint. Bona feina!!!! Tornes amb moltes experiències i amb el cor ple de somriures. Endavant! Teresa i Josep (bcn)

marc ha dit...

Quines fotos més xules! Abraçada!!