7 de des. 2009

Entrevista oberta. Shilpa

Com ja vaig anunciar fa temps, tenia ganes d'organitzar una entrevista oberta, perquè els lectors i lectores del blog poguéssiu fer preguntes a un nen de Shanti Bhavan. Doncs bé, aquest és el propòsit d'aquest post.

La
Shilpa (la de l'esquerra a la foto) és una alumna de l'onzè curs de Shanti Bhavan. Té 16 anys i vol ser periodista. Com tot els alumnes de l'escola, prové d'una família molt humil, per sota el llindar de la pobresa. És una noia molt treballadora, responsable i li encanta escriure. Ha tingut la immensa sort de poder estudiar a Shanti Bhavan, on ha rebut una educació de qualitat que li obre un gran ventall de possibilitats per a un futur cada cop més proper.

Podeu fer-li les preguntes que volgueu a través dels comentaris del post, o simplement enviant-me un email. Jo les recolliré, traduiré (si em voleu estalviar feina les podeu fer directament en anglès) i les faré arribar a la
Shilpa. Publicaré l'entrevista completa amb les respostes en un post posterior (potser faré un vídeo).

La data límit en principi és el proper dimecres a la nit. Si ho creieu pertinent podeu fer difusió de la iniciativa allà on volgueu. Animeu-vos a participar!

PD: La foto d'aquest post és d'
Amiran White, una fotògrafa professional que va passar una temporada a Shanti Bhavan.

7 comentaris:

Anna ha dit...

Doncs a mi m'agradaria saber com es veu ella mateixa daquí deu anys, i saber quelcom més de la seva família!

Gracies! :)

Edu ha dit...

Gràcies Anna, li faré arribar.

Veig que el meu poder de convocatòria ha estat sobrevalorat. Sort que m'han arribat alguns emails. Suposo que fer la convocatòria durant el pont no ha ajudat gaire.

En tot cas encara teniu temps de participar.

Salut!

najoana ha dit...

hola Eduard,t'envio les següents preguntes per fer-li a la Shilpa.

Per que t'agradaria concretament fer la carrera de periodiste?

creus que l'estada a Sh.Bhavan et dona unes perspectives diferents com a dona?

has estat molt temps separada de la teva familia,et compensa el temps passat a Sh.Bhavan?

Un dia deixaràs aquesta escola,i aquí has compartit amb les nanies uns anys de la teva vida,com valores la seva tasca dins aquest projecte?


m'agradaria que ens expliquessis els teus hobbies i com t'agrada passar el temps lliure.

intentaràs mantenir-te en contacte amb Sh-Bhavan en el futur?


si tinguessis que estrenar-te de periodiste,quins motius donarias a la gent que no coneix aquest projecte,per animar-los a colaborar?

has lograt fer amics "de veritat" mentres estaves aqui?

Bé eduard com veus t'he enviat varies preguntes,ara tu tria les que consideris convenient,ho deixo al teu criteri. No et desanimis ,si la gent no hi colabora amb això de fer preguntes és perqué hi ha hagut uns dies de feste pel mig i perqué a vegades et quedes en blanc i no saps que preguntar..........

Per cert diga-li a la Shilpa que li desitjo de tot cor que el seu somni de ser periodiste es converteixi en tota una realitat.Des de el seu lloc,de ben segur que podrà ajudar a molta gent. Molts petons .

Alícia ha dit...

Hola Eduard!
A mi em pica la curiositat sobre quina seria la resposta a la següent pregunta:


Imagine you have achieved your dream and, now, you are a journalist. Some prestigious newspaper (for example, or another kind of company that you prefer) offers you a job out of India. What would you do? Would you agree to work away from your family and you country? Why?


Bé, el meu anglès no és molt bo, però tu mateix. Supòs que la idea està clara ...

A reveure!

roser ha dit...

acepten els teus pares que vulguis dedicar-te a estudiar periodisme?

Edu ha dit...

Gràcies a tots i totes per les preguntes!

D'aquí uns dies publicaré l'entrevista, així que esteu al cas.

Salut i una abraçada des de Shanti Bhavan!

Edu ha dit...

Per cert que no ho he dit, però dono la convocatòria per tancada, no puc esperar més perquè demà marxo de Shanti Bhavan!