15 de nov. 2009

Syamala

Avui he anat a veure la Baby Syamala, la nena que tinc apadrinada a través de la FVF (a les fotos, de taronja). Anar a Sunampallivaripalli sempre és especial, i essent la quarta visita, els vincles que m'uneixen a la seva família ja són molts.

La Syamala ja està estudiant el desè curs, interna en una escola de Kadiri, a uns quants quilòmetres del seu poble. La seva germana de disset anys ja s'ha casat (és a dir l'han casat) i està embarassada. Espero que a la Syamala no la casin tan aviat.


Avui per una casualitat increible he anat al poble amb una altra parella de padrins. La FVF té més de 135.000 nens apadrinats, i només uns 10 són de Sunampallivaripalli, així que la probabilitat de coincidir era ímfima. Ha estat molt bé, perquè així he pogut conèixer una altra família del mateix poble.


És una pena que la visita tingui que ser curteta, ja que el poblet està a gairebé tres hores d'Anantapur.


5 comentaris:

Clidice ha dit...

sempre m'emocionen aquests somriures :)

najoana ha dit...

hola Eduard,ja veig que has pogut anar a veure la teva nena Syamala.De ben segur que ella i la seva familia deuen estar molt contents amb tu.Pocs padrins els van a veure tantes vegades! La petitona a qui dones la ma és la nena apadrinada per en Marc?. petons.

Edu ha dit...

Sí, ahir va ser un dia de molts somriures.

La petita és l'apadrinada d'en Marc, que ha crescut molt!

Dolors ha dit...

I la Syamala també ha fet un bon canvi, ja és tota una noieta.

Petons i que segueixis gaudint de la teva estada a l'India.

Edu ha dit...

Gràcies Dolors! Sí que ha canviat la Syamala. També ha millorat l'anglès i és més fàcil comunicar-s'hi!