17 de nov. 2009

Recordant Bagepalli des de Bagepalli

M'he passat el dia intentant recordar els noms dels nens i nenes de l'escola Pragathi Vidya Samasthe, cosa gens senzilla perquè ara tinc al cap tots els noms dels nanos de Shanti Bhavan.

A Bagepalli no hi ha hagut grans canvis. El poble m'ha portat bons records, sobretot alguns carrers per on passejava sovint l'any passat, i on he trobat moltes cares conegudes L'Ali i la Latha m'han rebut fantàsticament, i hi ha un nou voluntari, en Paco, que està donant classes de física i química, fent ús d'un laboratori de ciències que estava força abandonat la veritat. Ha portat molt material des d'Espanya i està fent un gran treball fent demostracions i experiments als nens. Ha estat sens dubte un bon fitxatge.


Entre les novetats, ja està contruït completament el segon pis, tot i que falta pintar i arreglar algunes de les aules per dins. Una altra sorpresa ha estat trobar-me a l'escola la Mahima, que era la meva veïneta, i que aquest curs ha començat al cole.

Porto dos dies molt intensos i sense parar ni un moment, i demà promet ser igual.


Estic segur que alguns dels lectors i lectores trobareu cares familiars a les fotografies :)


1 comentari:

najoana ha dit...

agafat-ho amb calma! i disfruta-ho!els nens deuen estar encantats amb la teva visita ..........Les fotos m'encanten....... petons.