4 de nov. 2009

Ragi Ball

Un dels menjars més curiosos del Sud de l'Índia és la ragi ball (especialment típic a Karnataka). És una bola d'un tamany considerable, feta amb la farina del ragi, un cereal típic de les zones àrides de l'Àfrica i l'Àsia. Sembla que el cereal és nadiu d'Etiòpia i va ser introduït a l'Índia fa uns 4000 anys.

No sabria descriure'n el gust, però us puc dir que no m'agrada gens, i que costa d'empassar! De fet és un dels menjars més temuts pels nens de Shanti Bhavan. Tot i la mala fama doncs, resulta que és molt saludable menjar-ne, i és un bon substitut de l'arrós pels diabètics segons m'han dit.


A la foto, en Shakti del 10è curs, amb la seva ragi ball.


3 comentaris:

asimetrich ha dit...

Osti quin mandonguillot! Te feina en Shakti per engolir tot això.

Ah, ja m'he estat mirant els vídeos dels robots, Els han fet ells solets? quina passada! Fins i tot jo disfrutaria com un crio amb aquests trastets.

Edu ha dit...

Sí, és com una mandonguilla gegant :)

Els robots els monten i programen ells sols! Jo només els guio una mica.

Salut!

najoana ha dit...

però aquesta bola tan grossa,és per una sola persona? te l'has acabada mai? .......petons.