1 de nov. 2009

Nit de terror a Shanti Bhavan

Jo no sóc gaire partidari de celebrar aquestes festes importades que s'han extès per tot el món (halloween, pare noel, sant valentí, etc.), però suposo que per influència dels voluntaris americans a Shanti Bhavan, el dissabte vam celebrar el Halloween, i la veritat és que tot i les meves reticències, va acabar essent un vespre/nit molt divertit i els nens s'ho van passar de conya.

Hi va haver un programa molt ampli, amb actuacions d'algunes classes, balls, cançons, històries de terror, jocs de tota mena, i per suposat, molts de caramels i dolços. Un dels gran moments va ser la versió de Shanti Bhavan del Thriller de Michael Jackson. Memorable :)

A més, avui diumenge és l'aniversari de la Miss Beena, la sotsdirectora, i els alumnes més grans havien preparat una coreografia a l'estil Kollywood (la indústria del cinema en Tamil, produïda a Chenai), i ahir la van ballar com a sorpresa. És un dels hits del moment, i aquí tothom se sap la cançó. Les festes a l'Índia sempre acaben amb ball, això està assegurat.

2 comentaris:

najoana ha dit...

tot i que la festa com tu dius es "importada" la qüestió és que us ho vàreu passar la mar de bé que és el que compta.A més tampoc deixen de celebrar les seves propies,que això si no seria bo......petons.

Edu ha dit...

Sí, va ser divertit, tot i que de moment em quedo amb el Diwali!