13 de nov. 2009

En ruta: Shanti Bhavan - Anantapur

Després de tants dies en que les meves escapades eren com a màxim a Bangalore, està bé poder fer una mica de ruta.

El camí ha estat de Shanti Bhavan a Bagalur en bus; després un altre bus fins a Mori Gate per veure la Shanti J., que treballa fent fundraising per Shanti Bhavan; rickshaw fins al centre de Bangalore; i aquest migdia un tren des de Bangalore a Anantapur.


El tren és sens dubte el meu mitjà preferit per moure'm per l'Índia. És molt agradable i m'encanta el microcosmos que s'hi forma a dins.


A Anantapur la gent de la FVF, com sempre, et reben de forma excel·lent. He pogut assistir a una xerrada de l'Anna Perry i parlar un moment amb ella. També m'he retrobat amb el Sashi i a qui li he donat molts records de part de tots els que m'ho heu demanat. Encara no coneixo el meu pla per demà i demà passat, però ja us ho explicaré.

Les fotos d'aquest post són totes preses en el trajecte Shanti Bhavan - Anantapur.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Unes imatges meravelloses!

Tot i ser un bon professor, de segur que aprens molt més d'aquest viatge que tots aquests nens i nenes de robòtica, que per cert, han realitzat un treball genial! I en un temps reduït.. m'encanten!

Passa-ho molt bé i segueix informant-nos!

Edu ha dit...

Bé l'aprenentatge sempre és mutuu :)

Per suposat que us seguiré informant!

Salut!