30 de nov. 2009

El Com gotes a RAC1

Gràcies a un comentari que ahir van deixar al blog i a un post del recent descobert blog Marrako.cat, m’he assabentat que ahir diumenge al programa Via lliure (Marta Cailà) de RAC1 van citar aquest blog quan parlaven sobre l’Índia.

Els convidats al programa eren
Marc Serena (La Volta dels 25) i Enric Donate (Delhicatessen). Dos bloggers que ja fa temps que segueixo. Moltes gràcies per recomanar el meu blog.

Marrako.cat m’ha facilitat molt la tasca, i us enllaço l’mp3 del programa per si us fa gràcia escoltar-lo. Jo no he pogut encara degut a la meva precària connexió. Pel que sembla el programa comença al minut 7 i els blogs es mencionen a partir del minut 31.

3 comentaris:

marrako ha dit...

Ei Edu, jo també he estat mirant el teu blog, i tot i que encara no me l'he pogut acabar, es una tasca que de ben segur acabaré!

També t'he enllaçat el blog! Et desito també molta sort amb els projectes de cooperació! :)

Sonia y Juan ha dit...

Enhorabona Edu.

Haurien de donar més veu al teu blog i a la teva feina a Shanti Bhavan.

Records.

Clidice ha dit...

Felicitats per la "fama" :)