22 de nov. 2009

Diumenge

Els diumenges a Shanti Bhavan són molt tranquils. Els horaris són més relaxats, els professors descansen, les aunties ho intenten, i els nens es diverteixen mirant pel·lícules i jugant.

Jo he aprofitat per llegir (l'Autobiografia de Gandhi i Vislumbres de la India d'Octavio Paz) i reprendre les lliçons de Hindi, que les tinc molt oblidades últimament.


Havia promès fer alguna foto a un ocell que no fos un corb. El teniu a la primera foto. A la segona fotografia podeu veure un grup d'abelles que han triat els dormitoris dels professors per fer-hi un rusc.


Demà començo el taller de robòtica amb els de 8è.


Per cert, aquest és el post número 400 del
Com gotes a l'oceà!

5 comentaris:

Clidice ha dit...

poc que dormiria jo amb un rusc a l'habitació! només de veure'n la foto ja se m'han eriçat els pèls del clatell! glups! :(

najoana ha dit...

però com poden dormir amb això a l'habitació? i si els piquen?sort que no les tens a la teva....em fan molta angúnia aquests bitxos jo no hi podria conviure......en canvi la foto del ocell m'agrada molt donçs és un ocell ben especial........petons.

Edu ha dit...

Jajaja no, no m'he expressat bé. Quan dic els dormitoris dels professors vull dir l'edifici on hi ha els dormitoris dels professors. Hi ha un pati obert al centre, i és allà on han fet el rusc les abelles :)

Salut!

Eduard Balsebre ha dit...

aaahhhh. ara ja em quedo més tranquil !!! i moltes felicitats pels 400 !!! i una forta abraçada !!!

Ferran ha dit...

Òstima!, jo també havia entès que el rusc era dins del seu dormitori. Quin yuyu!