20 de nov. 2009

Bagepalli - Shanti Bhavan

M'he despedit de Bagepalli i ja torno a ser a Shanti Bhavan. Més que un adéu, ha estat un fins a la propera. De Bagepalli he marxat amb les piles recarregades i amb un nou amic, en Paco, que està ensenyant física a l'escola de PVS-Forkids.

Ahir el dia va acabar amb la festa d'aniversari de l'
Aaron, el fill de la Latha i l'Ali, els meus amfitrions i fundadors de PVS. Tot l'staff al complet de PVS va participar-hi, i com tota bona festa índia va acabar amb balls.

Avui, després de 4 autobusos i algun
rickshaw he arribat al vespre a Shanti Bhavan. Em queden 3 setmanes a l'Índia, durant les que faré els tallers de robòtica amb els alumnes de 8è, 7è i 6è.

Aquell final que semblava tan lluny ja està aquí mateix. M'anima pensar que si hi ha hagut una quarta vegada a l'Índia, probablement hi haurà una cinquena.


1 comentari:

najoana ha dit...

veig que tornes a ser a Shanty Bhavan.Com tu dius s'acosta la tornada a casa,jo com qualsevol mare ,ja tinc ganes de que tornis,però a l'hora estic molt contenta ja que et veig molt feliç amb el que estàs fent . Disfruta tots aquests dies que et queden i no et preocupis donçs jo també estic segura que hi tornaràs per cinquena i poder sisena.....petons.