9 d’oct. 2009

Volunteers

Foto de grup dels voluntaris a Shanti Bhavan. Una interessant barreja provinent de Catalunya, Dinamarca, Anglaterra i Estats Units.

La veritat és que ara Shanti Bhavan, amb tots els problemes de finançament, funciona en bona part gràcies a l'equip de voluntaris. Fa quatre anys només n'hi havia un o dos, i ara ja ho veieu. Per una part és interessant poder compartir l'experiència amb més gent, però per l'altra és una mica trist, perquè com és natural el que hi hauria d'haver són professors locals fixes. Per sort encara queda un bon grup de professors, provinents de Kerala i Pondicherry la gran majoria.


El model de finançament de Shanti Bhavan, que depenia bàsicament del seu fundador, ha quedat obsolet, i ara està en ple procés de transformació, diversificant les fonts de finançament, buscant patrocinadors, socis, padrins, etc.


Jo aquest cap de setmana torno a estar a Bangalore, i avui he sopat peix, que feia vint dies que no en tastava! De postre, fruit salad, vitamines a tope :)


5 comentaris:

najoana ha dit...

Hola Eduard,la veritat és que fa goig veure-hos.Tots esteu somrient i feu cara de felicitat,es nota que disfruteu amb el que feu.Com tu bé dius encara que sempre és molt enriquidor tenir contacte amb gent de llocs diferents,és una llàstima que ara no hi hagin tants professors ,esperem que amb el temps les coses canviïn.Hi ha que ser optimista! Ben fet això de menjar bé a Bangalore,tu tranquil,que quan tornis,ja et faré bons apats! Cuida't,una abraçada.

Ferran ha dit...

Ja sé qui és el català ;)

Passar d'un parell de voluntaris a una desena és una bona cosa, mirem-nos-ho per aquesta banda. El teu segon paràgraf, però, em fa plantejar una pregunta: els voluntaris, formeu també al professorat local, o se suposa que ells ja s'han format a la universitat?

Edu ha dit...

Ferran, els professors ja estan formats. Però sí que alguns voluntaris a part de donar classes als nens fem tasques de capacitació del personal local. I crec que l'aprenentatge és mutuu perquè nosaltres també aprenem moltes coses.

Ferran ha dit...

Interessant. Merci x l'explicació, Edu.

Sandra ha dit...

Hola cosinet! només et volia dir que ahir se't va trobar a la sortida Zilog! vas ser present en tots moments jeje A veure si algun dia coincidim i parlem una estona! un petonàs ben fort!