13 d’oct. 2009

Ratpenats i llangardaixos

A Shanti Bhavan, tot passejant, és fàcil veure animals de tota mena. Corbs, ocellets, esquirols, sargantanes, formigues, termites, libèl·lules i papallones són habituals, sense oblidar-ne d'altres de més desagradables com les serps, o escarbats de tota mena.

Avui però, m'he trobat els protagonistes de les dues fotos. Primer tres ratpenats penjant d'un arbre just al davant de l'escola, i més tard aquest llangardaix (algú sap que és exactament?) tan bonic en un altre arbre.

6 comentaris:

Clidice ha dit...

N'hi ha que mirem reportatges per la TV, tu els podries fer :)

Ferran ha dit...

Uitx!, mmm... no m'hi busquis, doncs, per aquestes contrades. M'encanta veure docus d'animals (en sèrio, eh? docu que enganxo, docu que m'empasso fiju!), però així, "en viu i en directe" davant meu...

najoana ha dit...

quan hem parlat per telèfon i m'has dit que mirés les fotos que havies penjat i que m'agradarien molt,m'ho he cregut,pensava en ocells o algun animaló diferent !Ai Eduard quina angunia! aquest réptil potser és maco però sols per fer-li una foto des de lluny i ja sé que tu t'hi hauràs acostat ...tinc pell de gallina,encara els ratpenats,semblen petitonets i espantats,però no t'hi acostis ....petons maco i cuida't.records de tota la familia . Joana.

Asimetrich ha dit...

que maques aquestes bestioles. És clar, perquè volen zoos allí? ;-)

El cap del llengaradaix em recorda al d'una iguana, però deu ser la perspectiva, ignoro si n'hi ha de rèptils emparentats amb les iguanes per aquelles contrades.

Dolors ha dit...

Aiiiiiiii mare quant de bitxuuuuuuuuuuu!!!! encara no estic preparada ... tot i així he de reconèixer que les fotos són maques.

Petons

Edu ha dit...

Sí que podria fer algun reportatge sí. Avui els ratpenats tornaven a dormir al mateix lloc.

A mi el llangardaix també m'ha recordat una iguana, potser hi està emparentat!

Salut!