24 d’oct. 2009

El nen que no juga no és nen

"En mi casa he reunido juguetes pequeños y grandes, sin los cuales no podría vivir. El niño que no juega no es niño, pero el hombre que no juega perdió para siempre al niño que vivía en él y que le hará mucha falta", Pablo Neruda.

3 comentaris:

najoana ha dit...

Com bé dius Eduard tots els nens tenen que jugar i per fer-ho no es necesiten joguets d'última generació,donçs els nens tenen molta imaginació i fins i tot tan sols amb dos pedres,per posar un exemple, s'entretenen.Llàstima que per desgràcia hi han nens que per cirscuntàncies com guerres etc no poden jugar..... Veig que el teu RÚBIK continua fent amics,Hi ha hagut algú que l'hagi resolt?... els hi has enssenyat a fer-ho? molts petons.

Carles Sampietro Lara ha dit...

Amb una sola cita i 4 imatges es pot transmetre molt.

M'encanta el teu bloc, suposo que fa temps que ja t'ho havia dit, però ara feia bastantes setmanes que no et visitava amb regularitat.

Ciao

Edu ha dit...

Cap nen l'ha resolt no. En Min Ho, el meu company d'habitació sí que n'ha après.

Ahir precisament en vaig comprar uns quants a Bangalore i intentaré fer algunes classes informals amb perquè molts nens m'han demanat que els ensenyi com resoldre'l.

Carles, moltes gràcies company! Aquí tinc l'accès a Internet força limitat i he reduit molt el nombre de comentaris que faig a altres blogs. Però segueixo ben subscrit al Gotes d'Aigua i rebo tots els articles que escrius!

Salut!